Рейтинг мікроавтобусів за надійністю та якістю

Рейтинг мікроавтобусів за надійністю та якістю

Головна перевага мікроавтобусів — комфорт, функціональність, практичність і надійність. Спочатку їх було розроблено, як транспорт для комерційних послуг. Їх використовували для перевезення пасажирів у міських умовах, на міжміських маршрутах та інших подібних.

Згодом ці машини почали використовуватися і як сімейний транспорт для подорожей. На міжнародному маркетплейсі autoline.ua представлений широкий вибір мікроавтобусів для пасажироперевезень і транспортування вантажів різних марок, моделей і комплектацій, а також широкий вибір спеціалізованої техніки та запчастин до неї. Портал пропонує зручний пошуковий фільтр для покупців, захист від фішингу та надає гарантію безпеки покупки.

Дивовижне поєднання невеликих габаритів і місткого салону робить мікроавтобус незамінним для трансферу екскурсійних груп, туристів з аеропорту або вокзалу до готелю і назад. Підприємства купують мікроавтобуси для перевезення співробітників до місця роботи. При цьому можна значно заощадити, адже витрати на одну автівку, яка може замінити кілька легкових, значно нижчі.

Топ-5 найнадійніших та найякісніших мікроавтобусів

До цього обзору потрапили найнадійніші мікроавтобуси, перевірені часом і експлуатацією в будь-яких умовах. Сучасні автовиробники постійно вивчають вимоги ринку, вносячи споживачам нові пропозиції, але є і машини, якість яких перевірена часом.

1. Peugeot Traveller Long

Peugeot Traveller Long пропонує максимум комфорту. Автомобіль їде м’яко, без поштовхів, різними видами дороги. Містка модель (17 осіб із водієм) належить до середньої цінової категорії у своєму класі. Автомобіль користується високим попитом, також завдяки додатковим характеристикам: наявні протикорозійний захист, обігрівач салону, кондиціонер. Наявність адаптивного круїз-контролю — при далеких поїздках незамінна функція. Моделі з автоматичною коробкою передач також підвищують комфорт для водія в міських умовах. 

Змішана витрата палива: 7-8 л/100 км. Автомобіль має дуже хорошу підвіску і довго служить своїм власникам.

2. Hyundai Grand Starex

Hyundai Grand Starex ідеально підходить для сімейних поїздок завдяки великій місткості багажного відділення і комфортабельному салону. Сидіння, що налаштовуються, модернізована конструкція клімат-контролю, підвищений рівень безпеки та інші плюси вивели авто на перше місце рейтингу машин у Європі.

Модельний ряд пропонується з механічною або автоматичною коробками передач, дизельним двигуном об’ємом 2.5 л, що робить автомобіль досить потужним.

3. Ford Tourneo

Рейтинг мікроавтобусів за надійністю та якістю

Компактний, але просторий усередині, мікроавтобус із високою стелею ідеально підходить для перевезення будь-яких вантажів або великої кількості людей, зокрема й багатодітних сімей. Відрізняється містким вантажним відсіком, мінімальною витратою пального, відмінною динамікою і підвищеним рівнем комфорту — в наявності є такі опції, як кондиціонер, підігрів сидінь. Також Tourneo може похвалитися великим ресурсом підвіски, плавністю роботи тягового турбодизеля.

В обслуговуванні цей надійний автомобіль обходиться дешево — невеликий транспортний податок, сумісність з аналоговими запчастинами бюджетної категорії, велика кількість сервісів для ремонту. Добре працює і в сильні морози — заводиться з півоберта, показує відмінну керованість навіть на бездоріжжі та пристойну вантажопідйомність. На вторинному ринку така модель користується підвищеним попитом, незважаючи на пристойну вартість, особливо порівняно з іншими машинами цього класу.

4. Fiat Ducato

Це одна з найдешевших марок мікроавтобусів, які продаються на вторинному ринку. Таку модель можна придбати і для бізнесу, і для великої родини. Має хороший запас міцності. Відрізняється теплим ергономічним салоном, привабливим дизайном і доброю керованістю.

Серед автомобілів бюджетного сегмента ця модель має один із найнадійніших двигунів — вирізняється високою продуктивністю, економічністю та достатньою плавністю в роботі. Паливо витрачає по-різному — від 7 л влітку і до 11 л в холодну погоду. Завдяки високій якості збірки обслуговування знадобиться в середньому через 150-200 тисяч км пробігу, здебільшого ремонт потрібен передній підвісці, уваги потребує і лакофарбове покриття. Ринок запчастин багатий і оригінальною продукцією, і дешевшими аналогами.

5. Iveco Daily

Рейтинг мікроавтобусів за надійністю та якістю

Автомобілі цієї марки на ринку користуються попитом. Серед переваг мікроавтобуса — наявність клімат-контролю, витрата пального максимально 14 л по місту, місткий кузов (15,6 м), підігрів лобового і бічних стекол. Загальна вантажопідйомність (до 3,5 тонн) і хороший трилітровий двигун роблять модель практичною і однією з найбільш вигідних. Надійну європейську машину можна придбати в середньому за 7-9 тисяч доларів, пробіг зазвичай значний — понад 300-400 тисяч км.

Обслуговування обходиться недорого, підходять багато універсальних витратних матеріалів. Основні проблеми далеко не дешевого авто — жорстка підвіска і тонкий шар лакофарбового покриття. Двигуни ходять довго, навіть через 300-400 тисяч км пробігу перебувають у відмінному стані. При грамотному обслуговуванні здатні витримати і до 700 тисяч км. Завдяки такій витривалості Iveco Daily частіше використовують у комерційних цілях, але і для великої родини вибір просто чудовий.

Обираючи найкращий мікроавтобус для сім’ї, слід розглядати всі характеристики авто: місткість, надійність, комфорт. Онлайн-майданчик autoline.ua пропонує споживачам широкий вибір автомобілів різних моделей, типів і класів. Це спеціалізований маркетплейс з купівлі-продажу вантажної та комерційної техніки (вантажівок, тягачів, причепів, автобусів і запчастин). Компанія дбає про своїх клієнтів і забезпечує максимальну безпеку під час здійснення угод.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *